Akik tetszenek nekem

Adrienne Feller

A márka alapítójáról, Feller Adrienne-ről kapta nevét, aki tudását kozmetikusként, aromaterapeutaként, kineziológusként és természetgyógyászként is bővítette. Nevéhez fűződik még a Panarom Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézet alapítása. Adrienne olyan termékeket alkot, melyek színtiszta, növényi alapanyagokból készülnek, felhasználva a hazai különleges adottságokat, a világhírű magyar termálvizet és a legjobb minőségű illóolajokat. Termékeit kozmetikusként is van szerencsém használni, és a tanfolyamok résztvevőjeként már eddig is rengeteget profitáltam szerteágazó és mély tudásából.

BotanicOil

A BotanicOil palettáján a legkülönlegesebb natúr, többségében BIO, organikus gazdálkodásból származó botanikai, azaz növényi olajok, vajak és iszapok foglalnak helyet. Minimalista, többfunkciós termékek. A slow cosmetic olyan szépségápolási termékeket használ, melyek a lehető legkevesebb feldolgozáson esnek át, mentesek vegyszeres kezelésektől (utókezelésektől) és hozzáadott adalékanyagoktól.

DropOrganics

Dr. Vadászi-Bakó Eszter gyógyszerészként hívta életre a Drop Organics szérumokat. Célja, hogy természetes összetevőkből olyan prémium minőségű kozmetikumokat készíthessen, amelyek használatával újra megtalálhatjuk bőrünk természetes egyensúlyát.

Geek&Gorgeous

Rácz Judit, a Krémmánia oldal alapítója, valamint a Skinsmart tulajdonosa és a Helia-D együttműködéséből jött létre a márka. Filozófiájuk: klinikailag bizonyított hatású, top hatóanyagok, “tiszta”, vitatott összetevőktől mentes formulákban – ez a Geek & Gorgeous “clean-clinical” filozófiája. Termékeikben minimalizált segédanyagokat, és magas mennyiségű hatóanyagokat találhatunk.

Magister Products

Több terméküket is használom már a Magister Productsnak, kozmetikusként pedig a Séance termékcsaláddal is van tapasztalatom. Három szóval tudnám jellemezni a céget. Hatékony, profi, megbízható! Nem véletlen, hogy jómagam is a Magister lányok sorát erősítem. Szívesen járulok hozzá, hogy mások is megismerhessék a termékeiket és általam hozzájuthassanak a készítményeikhez. A hagyományos gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat ötvözik a modern organikus vajakkal, olajokkal, és a professzionális kozmetikai hatóanyagokkal.

MediNatural

Wanda, Timi, Csaba és József a MediNatural csapata. A kecskeméti cég kizárólag természetes, növényi összetevőkből készült bio-, és natúrkozmetikumokat gyárt. Igazán bő és különleges választékuk van terápiás illóolajokból és bőrápoló növényi olajokból is. 2008-as alapítása óta küldetésének tekinti, hogy a természet eszközeire támaszkodva hozzájáruljon a testi, lelki egyensúly megteremtéséhez

MYSKIN

Rácz Tünde a myskin megálmodója és létrehozója. Az elképzeléseink nagyon hasonlóak a kozmetikumokkal kapcsolatban. Legyen hatékony, és mentes az egészségre káros anyagoktól! Saját bőrproblémái vezették a kozmetikumkészítés útjára, amelynek eredménye a myskin márka lett.

Tindigo

Tajti Ildikó saját bőrproblémái okán kezdte kutatni az esszenciális és hatékony bőrápolás titkát, majd megalkotta saját márkáját, a Tindigo-t. Úgy gondolom, hogy a klasszikus értelemben vett bőrápolási tanácsadás meghonosítója ő, aki példájával és munkásságával rám is nagy hatást gyakorolt. Filózófiája: holisztikus bőrápolás tradicionális, hatékony, ám kíméletes formulákkal.