Rólam – Küldetésem

Kovács Reginának hívnak. 
Bőrápolási tanácsadó – kozmetikus vagyok

Folyamatosan képzem magam a bőrdiagnosztika, a korszerű kozmetikai eljárások, a természetes bőrápolás és az aromaterápia területén.

Az a cél hívta életre ezt a blogot, hogy a hatékony és egészséges bőrápolást, valamint a káros anyagoktól
mentes kozmetikumok fontosságát hangsúlyozzam. A bőrproblémákra, mindig rendszerben keresem a megoldást, érdekelnek az összefüggések, a valódi okok. Előnyben részesítem a természetes
összetevőket és gyógymódokat ha lehetséges, de nem mindenáron.

Kapcsolat, elérhetőségek: info@mikellabornek.hu
Kövess Instagramon(@mikellabornek_blog), és Facebookon (@mikellabornekblog)!
Nézz körül a webáruházbanhttps://mikellabornek.hu/

Egészen fiatal korom óta érdekelt a bőrápolás, a természetes dolgok, az otthoni kence készítés. Rendszeresen bújtam a kozmetikumokkal foglalkozó írásokat is. Ez ma sincs másként. A gyermeki érdeklődéshez a serdülőkorban pattanások, és látványos bőrproblémák társultak, amikkel szemben fel kellett vennem a harcot. Tulajdonképpen hálás vagyok ezekért a kihívásokért, mert hosszú évek alatt rengeteg időt töltöttem azzal, hogy a bőrproblémáimra megoldást találjak. Ennek hatására pályát is váltottam. Elvégeztem a kozmetikus képzést, hogy még nagyobb rálátásom legyen a bőrproblémákra, azok ápolására és a kozmetikumok összetételére.

Az általam kedvelt magyar gyártók termékeit a Mi kell a bőrnek webshopban tudod megvásárolni, ahol egy válogatott portfóliót találsz azokból a kozmetikumokból, amelyekből egyszerű, hatékony bőrápolási rutin állítható össze.

Itt olvashatsz még rólam és a munkásságomról:
Van egy álmom – és ami odáig vezet
Tanítóképzőtől a bőrápolásig
Megjelenések: RTL Klub – Fókusz 2019. szeptember 24.