Interaktív kiállítás a beauty szerelmeseinek – #23 Szépség!

Pop-up bolt a Projekt Showroom szervezésében. A soron következő üzlet a Szépség témájában nyílt. Olyan volt belépni, mintha a kedvenc festőm régóta várt kiállítására érkeztem volna. Izgalmas, üdítő és megnyugtató is egyben.

A belvárosi nyüzsgésből léptem be a Paulay Ede utca 29. alatt található üzletbe. A letisztult tér, a finom kozmetikumok, a frissítő zöld növények, és a hófehér bordűrök egy perc alatt elfeledtették velem a hétköznapok fáradtságát. A legpihentetőbb környezet a kencék szerelmeseinek. Kedvem lett volna lekuporodni és meditálni egyet. De félretéve a beauty spiritualizmust – azt hiszem most egy új kifejezést alkottam  – magyarázatot adok az elgondolásra. A Projekt Showroom a saját oldalán így definiálja magát:

“A Projekt Showroom egy egyedülálló pop-up bolt sorozat, amely minden alkalommal egy új tematikát dolgoz fel és új helyszínen nyílik meg. Egy ismerős hely korlátok és határok nélkül, amely folyamatosan alakul és átalakul. Ideiglenes üzleteinkben a gondosan válogatott árukészlet mellett a vásárláson túlmutató élményt és inspirációt szeretnénk nyújtani.”  www.projektshowroom.hu


A SZÉPSÉG tematikán belül a mostani bolt üzenete a TUDATOSSÁG volt. Szerintem ez a legjobb üzenet a hatékony bőrápolásban, a természetesség mellett. Egy jól összeállított bőrápolási rutin ugyanis kiszolgálja a bőrünk igényeit, és csakis úgy növeli a hatékonyságot és a felhasználói élményt, hogy közben szem előtt tartja  az egészségünket. És ezt tudatosság nélkül bajos megvalósítani.

És mitől interaktív? Tapizható, kenhető, szaglászható az összes termék, és mindig van ott valaki, akitől lehet kérdezni. A lányok oda-vissza ismerik a gyártókat és a készítményeket, szívesen segítenek.

Régi és új ismerősöket fedeztem fel az asztalokon. Jó volt látni a Paula’s Choice, a Geek&Gorgeous, a Magister Products és a Phi készítményeit. Végig simogattam a KAP (Kell a púder!) ecseteit, és barátnőm éles látásának köszönhetően ráleltem a tökéletes árnyalatú rúzsra is (Julia), ami azonnal felkerült a kívánságlistámra. Nem tudtam ellenállni a babarózsaszín pihe-puha ásványi sminklemosó puffninak sem. Ahogy szoktam mondani: „Bárminek ellenállok, kivéve a kísértést!” – 

A NaturalSKIN webáruházát ismerem, és kinéztem már ott néhány Mádara és Mossa készítményt. Most le is csaptam egy-egy termékmintára. Az egyik a Mossa AHA-gyümölcssavas arctisztító habja fehér ribizli kivonattal, a másik pedig a Mádara Moon Flower színezett hidratáló fluid, rose beige árnyalatban. Izgatottan várom, hogy kipróbáljam őket.

 

Itthon is egyre nagyobb érdeklődés övezi a dél-koreai kozmetikumokat, több magyar webáruházból is beszerezhetők ezek a kiváló kozmetikumok. Hamarosan megnyílik a chokchok.hu, akik igazán színes felhozatallal jelentek meg az üzletben. Landolt is nálam a Holika Holika Baby silky foot – hámlasztó lábmaszkja, és egy citromos szövetfátyol maszk. Nálam a citrom mindenféle formában abszolút kedvenc, így nem volt kérdés, hogy hazajön velem egy ilyen maszk. A TonyMoly talphámlasztó teszt óta pedig árgus szemekkel nézem a hasonló készítményeket, mert nagyon megszerettem őket.

 

És akikről csak olvastam eddig, de most meg is csodáltam a termékeiket: Adrienne Feller, Omorovicza, Vintage Beauty, L’amia. Magyar gyártókról van szó, ami külön öröm számomra. Lám-lám, nem kell feltétlenül messzire utazni egy-egy jó minőségű kozmetikumért.

Magamra fújtam (végre) a számomra ikonikus Omorovicza Magyar Királynő permetet. Egész nap éreztem a kellemes hidratáló hatását. Just Ask Arjun ausztrál blogger előszeretettel használja az Omorovicza készítményeit, ami nagy büszkeséggel tölt el. Jó látni, hogy a tengerentúlon is ismerik a hazai kozmetikumokat. Végre én is testközelből csodálhattam meg. A magas árfekvés miatt egy igazán különleges alkalomra várok, hogy megvásároljam az első Omorovicza arcápolómat.

Az üzletben egyébként közel 30 különböző márka mutatkozik be, érdemes alaposan körülnézni. Május 28-ig mindennap nyitva vannak 10-20 óráig. A cím: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 29.

Kellemes program barátnőkkel, vagy egyedül. Élvezet és kikapcsolódás.

Hajrá Csajok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.